Resultaten:
Geen resultaat gevonden ...Corporate


De filosofie achter de WebMedic: één klik, één systeem en één prijs.

Geen ingewikkelde applicaties die achter je website draaien, maar alles in één klik aan te passen, volledig in de lay-out van je site.

De WebMedic is een zogenaamde "turn-key" solution. Als klant ontvang je het WebMedic systeem, de hosting, de updates & support allemaal bij één partij: makkelijk toch?

Geen oneindige lijsten met aanvullingen en modules waar je meer voor moet betalen. Bij de WebMedic krijg je 100% van de functionaliteit voor die vaste prijs!


Laatste nieuws

Nieuwe Medic is geboren!
Nieuwe Medic is geboren!
MediaMedics lanceert nieuwe website
MediaMedics, het moederbedrijf achter de WebMedic, heeft haar huisstijl en website vernieuwd. Deze website maakt nu uiteraard ook gebruik van het WebMedic systeem.Door alle drukte rondom de WebMedic en de aanloop van nieuwe klanten is de  MediaMedics website een tijdje het ondergeschoven ki ...
WebMedic Herfst 2008 update!
Het is dan eindelijk zover: de WebMedic herfst 2008 update is zo goed als af en de komende week kunnen alle WebMedic klanten hiervan gaan profiteren. Het betreft vooral verbeteringen in bestaande functionaliteit, maar ook verschillende bugs en compatibiliteitsproblemen worden met deze update opgelos ...