Resultaten:
Geen resultaat gevonden ...

Vragen & Antwoorden - Prijzen & Verkrijgbaarheid

De prijs van de WebMedic bestaat uit een eenmalig deel en een kwartaalbijdrage. Het eenmalige deel is afhankelijk of je reeds een website hebt of niet. Mits je een bestaand website ontwerp hebt kun je deze door het WebMedic in-house ontwikkelteam overzetten naar de WebMedic voor een eenmalig bedrag van € 499,- exclusief BTW.

Heb je nog geen website dan kun je via één van onze partner ontwikkelaars voor een gunstige prijs laten ontwerpen. Klik hier voor de partners of klik hier voor voorbeelden van ontwerpen.

De kwartaalbijdrage voor de WebMedic is € 199,- exclusief BTW per kwartaal.

De WebMedic is een zogenaamde "turn-key" oplossing. Dit houdt in dat alles wat je nodig hebt voor een goed werkende website al inbegrepen is. Dus ook de hosting, regelmatige updates met nieuwe functionaliteit en verbeteringen en een 24/7 live support.

Het internet is constant in ontwikkeling, dit hoeven we niet uit te leggen. Wij hebben als richtlijn minimaal twee keer per jaar nieuwe functionaliteit toe te voegen en te verbeteren.

Op deze manier blijf je bij de tijd en kun je profiteren van de nieuwste ontwikkelingen zonder een geheel nieuw content management systeem aan te hoeven aanschaffen.

Nadat de website is omgezet naar de WebMedic is er een periode waarin de inhoud moet worden opgevuld. Mocht jouw organisatie hier geen tijd voor hebben dan kun je ervoor kiezen om dit door het WebMedic team te laten doen. Na een aanvraag maken wij een offerte op basis van de geschatte uren. Hiervoor rekenen wij een vast uurtarief van € 75,- exclusief BTW. 

De WebMedic kun je hier aanvragen via het aanvraag formulier.

Ja, klik hier om een vrijblijvende demo aan te vragen van de WebMedic. Deze geeft je de mogelijkheid voor een periode van zeven dagen de WebMedic uit te proberen.

Er gebeurt in eerste instantie niets met jouw website. Deze blijft gewoon online staan tot het moment dat je besluit om de website inclusief WebMedic online te zetten. Deze website inclusief WebMedic kun je op een prive locatie compleet invullen, evalueren en testen alvorens deze door ons online word geplaatst.

Zodra de eenmalige kosten zijn overgemaakt duurt de implementatie, afhankelijk van type en grootte website ongeveer twee weken. Zodra de implementatie is gedaan gaat je kwartaal abonnement in en kun je beginnen met de website te vullen.