Resultaten:
Geen resultaat gevonden ...

 


Showcases


Hier vind je een aantal showcases. Lees de verhalen over verschillende ondernemingen en hun ervaring met de WebMedic. 

"Door de WebMedic is het onderhouden van de website een fluitje-van-een-cent ."

R. van Keulen (manager)


Dagelijks biedt Interwrite Learningleraren wereldwijd op maat gesneden interactieve onderwijs oplossingen.

Hierbij gaan zij uit van een maximale flexibiliteit in leermiddelen, die perfect past bij een persoonlijke manier van lesgeven.Interwrite Learning™ heeft een mooi aanbod aan producten waarover een flinke hoeveelheid informatie gecommuniceerd moet worden.

De WebMedic maakt het zowel gemakkelijk om snel informatie toe te voegen aan de verschillende onderdelen van de website als informatie te ontvangen van hun huidige klanten.


"Dankzij de WebMedic kunnen we een professionele site beheren zonder dat dit een dagtaak wordt voor één van de personeelsleden."

J. Tegel (directeur)


TranCon is een software bedrijf gespecialiseerd in logistieke oplossingen. Onze technische expertises liggen in Barcodescanning, Mobieletoepassingen en Touchscreenapplicaties.

Als klein bedrijf met weinig werknemers kost het up-to-date houden van de website veel tijd. Dankzij de WebMedic kunnen we nu toch een professionele site beheren zonder dat dit een dagtaak wordt voor één van de personeelsleden"Ik kan eindelijk zelf aanpassingen doorvoeren op de website! Dat scheelt voor onze organisatie veel rompeslomp."

T. van Bemmelen (projectcoördinator)


Streetmasters is een rondtrekkend streetsportevent met wedstrijden voor inline skaters, skateboarders, BMX-ers, breakdancers en streetdancers.

Om een goed verslag te kunnen doen van het nationale event zijn er regelmatig updates nodig. Hierbij komt veel media kijken zoals teksten, afbeeldingen, audio en video's. De WebMedic is daarom voor Streetmasters de ideale oplossing."Ik vind het een fantastisch systeem, als gebruiker. En op dit moment benut ik weliswaar nog maar een klein deel. Dus, top!"

C. Korrel (projectcoördinator)


De ontmoeting tussen het VMBO en beroepsbeoefenaren op een positief podium ter versterking van beroepsorientatie: leerjaar en leeftijd overstijgend, en direct van de werkvloer!

 

Onderwijs On Stage is een concept van; en gecoördineert door Projecthuys.


Onderwijs On Stage is een landelijk 'evenement' waaraan een grote verscheidenheid aan partijen deelnemen. De website is daarom bij uitstek de manier om de communicatie te onderhouden tussen deze partijen.


Hierbij is het gemak en snelheid van creatie op het web essentieel voor de juiste communicatie. Mede hierdoor is de WebMedic de oplossing voor Onderwijs On Stage.


"Ik heb van mijn beide ondernemingen de websites in de WebMedic laten zetten: sindsdien heb ik er geen omkijken meer naar. Geweldig systeem!"

B. Knol (muzikant/ondernemer)


Longplayers is opgericht in de zomer van 1999. Producer Bart Knol en DJ Stephan van den Bos bundelden de krachten om een eigen creatieve muzikale formule te manifesteren. Hiermee hebben de Longplayers de grootste Nederlandse Pop Award, in de dance categorie, in de wacht gesleept. Aan het begin van 2008 hebben zij een 'record deal' getekend en de lancering van het eerste officiële album "Intercom" was een feit!

De Longplayers hebben een klein team met veel talent. Zij hebben geen tijd om lang aan tafel te zitten met webbureau's en/of designers. Zij willen zelf op elk gewenst moment zelf de aanpassing op de website door kunnen voeren waar zij om vragen. De WebMedic maakt dit mogelijk voor ze.

"Het gemak waarmee ik teksten kan aanpassen is ongekend. Jammer dat ik de WebMedic niet eerder heb ontdekt: het had mij heel wat HTML cursussen gescheeld!"

T. van Schaik (organisator)


Lekker dobberen op een vlot, met een gevulde picknickmand en een glas rosé terwijl je omringd wordt door theatrale en muzikale acts op de kade en op drijvende podia? Het kan deze zomer in de Rotterdamse Oude Haven. Voor het eerst vindt dan de Drijf-Inn plaats: een intiem festival in exotische sferen, dat helemaal draait om het water en haar recreatieve functie. De Drijf-inn is hét nieuwe zomerfestival.

Timo van Schaik houdt de lijnen graag kort en wil snel kunnen handelen op het web. De website van Drijf-Inn is vaak in beweging door de wisselende data en het aanbod. Na een dag dobberen is het voor de klant van toegevoegde waarde om binnen korte tijd de foto's en video's van de prachtige dag online te bezichtigen. De WebMedic is voor Drijf-Inn de perfecte webtool."Mijn dure webmaster is overbodig geworden. Waar ik vrolijk van word is de vrijheid en het gebruiksgemak in de WebMedic."

R. Bos (eigenaar)


Groovebased is een organisatie voor effectief en creatief management, training en coaching. Ze richt zich op beleid en strategie vorming in relatie tot netwerken en persoonlijke effectiviteit.

 

Groovebased is opgericht door Ronald Bos.

Groovebased kent veel beweging in de organisatie; hierdoor spreekt de vrijheid van de WebMedic Ronald Bos aan. Hij kan nu zelf overal en altijd het aanspreekpunt voor zijn klanten bijhouden: de website."Het is echt een super gebruiksvriendelijk systeem. Ik begrijp helemaal hoe het werkt en kan hier prima mee uit de voeten. Dus complimenten!"

C. de Vree-van Wagtendonk (directrice)


Publiec is specialist op het gebied van non-profit en overheidscommunicatie. Publiec organiseerd de maatschappelijkedialoog, ontwikkeld de communicatie- strategie bij beleidsdossiers en is woordvoerder namens het bestuur richting de stad.

 De laagdrempligheid in gebruik is wat Publiec aanspreekt. Aanpassingen op de website zijn zonder know-how en binnen no-time doorgevoerd.